Om meg

Lissen

Jeg er en 1971-modell med tre barn født i perioden 1994-2006. Sydd har jeg gjort siden jeg fikk låne pappas Pfaff for mer enn tretti år siden. På 80-tallet redesignet jeg eget tøy og mammas laken for å få klær som ikke alle andre hadde. Mine første barn inspirerte meg til å begynne med lappeteknikk, quilting og applikasjon. I den perioden ble det ulljakker med Ole Brum og collegegensere med Tassen, Josefine og div Pokemonfigurer. Sømmen ble dessverre lagt bort etterhvert, det eneste jeg sydde en periode var vogntepper hver gang jeg ble tante eller når en nær venninne fikk barn. Først da jeg fikk barn på nytt ti år senere og kjøpte en Stokke Explory vogn som jeg ville sy en spesiell vognpose til ble symaskinen funnet fram igjen. Det ble ingen vognpose, men jeg sydde mye annet rart.

På forumet sykroken ble jeg kjent med Ingrid og hun og jeg begynte å sy sammen hver uke og litt for salg i mai-08.  Jeg pleier å referere til henne som min eneste vellykkede internettdate. Først sydde vi mest barnetøy, men det var kjolene av fleece som fikk mest oppmerksomhet og for salg sydde jeg etterhvert bare kjoler, til store og til små. Hver gang noen ville kjøpe noe jeg hadde sydd ble jeg stolt og glad. Etterhvert måtte jeg si stopp til bestillinger for jeg studerte og tok 75 studiepoeng på ett år, så rett inn i ny jobb. Men håper jeg fortsatt finner overskudd og glede i å sy til mine egne barn og meg selv.

Jeg er utdannet adjunkt, legemiddelkonsulent og har en selvkomponert bachelorgrad med vekt på Informasjonssystemer og IT-ledelse. Sømmen er min lille kreative flukt fra hverdagsstress. Det blir selvfølgelig aldri nok tid, men jeg har fem Janome-symaskiner og en million gode og dårlige syideer som forhåpentligvis snart manifesteres på siden her.

Advertisements

12 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hei

  Utrolig bra blogg/hjemmeside! Jeg er helt imponert over alt det fine du produserer. Alltid gøy og inspirerende å se hva andre holder på med : )

  Hadde forresten ikke hørt om sykroken før, så der meldte jeg meg sporenstreks inn nå!
  Her går det også i søm, strikking, maling osv osv. Er kronisk slitsomt kreativ, og gode og mindre gode ideer dukker opp kontinuerlig. Dessverre strekker jo ikke tiden til, så mye kommer aldri forbi planleggingsstadiet…

  Lurte på om jeg kunne stille deg et spørsmål? I går kveld prøvde jeg meg på noen søte små sommerkjoler der jeg tenkte å rynke bryststykket ved å bruke strikk som undertråd. Men dette fikk jeg ikke til! Ville ikke rynke seg… Så frustrerende!!! Trenger hjelp fra noen sykyndige 😉

  Hilsen Tråkleguri (som forhåpentligvis snart tar en tur i sykroken)

 2. Takk for hyggelig kommentar. Se om denne linken kan gi deg noen råd:

  http://www.threadbanger.com/episode/THR_20080801

 3. Hei. Kjempeflotte kjoler du lager! Lurer på om det er mulig å bestille en kjole med bilde av egne barn på? Vil veldig gjerne det; hvis mulig…?

  Mvh Sunniva

 4. Jeg har svart deg på mail 🙂

 5. hei…
  her var det masse flott altså :0)))) virkelig artig å se..fant også pannebånd emd navn,,,lager du og selger slike???????

  kunne godt tenkt meg til sønnen min….

  mvh hilde

 6. Jeg syr nok ikke slike for salg. Etter mva og skatt ville jeg ikke sitte igjen med nesten noe for jobben, tror ikke du kan ha sett slike på siden min heller. Men hva med henne her? (billig var hun også)

  http://www.goklompen.no/panneband-luer

 7. Hei.
  Jeg har endelig funnet type kjole jeg synes om. Kan jeg bestille hos deg?

  Med vennlig hilsen
  Astrid Heimgard

 8. Takk for hyggelig kommentar. Jeg selger kjolene mine sammen med en annen på http://www.mojodesign.no

 9. Hei
  Mye fint:) Selger du vesker på bestilling? Syns den øverste grå veska er så fin.

 10. Ja, men de koster fort en del, fra kr 1 499,- for enkelt bærenett med et hjerte og et bilde.

  Det tar lang tid med disse veskene, lengre tid enn en enkel kjole, derfor blir de fort kostbare, samme regel som med kjolene våre, desto mer pynt, desto mer koster de.

  Jeg har et firma, så betaler både mva og skatt på det kundene betaler.

  http://mojodesign.wordpress.com/category/handlenett/

 11. Hei

  jeg kom over din side da jeg søkte på vesker på nettet. I den forbindelse lurer jeg på hvordan man får bilder trykt på stoff ? Så du hadde bilder på veskene

  med vennlig hilsen

  Anja

 12. Papiret kjøper du på en hobbybutikk så printer du det ut hjemme og stryker det på – lykke til!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: